top of page

Jaaa! Zo blij met de thieves lijn 🌱🧡

Hij is zó krachtig en ruikt heerlijk. Door te poetsen met essentiële oliën (die je zelf naar wens kan toevoegen), is de kracht alleen maar meer. Daarom is het ook zo belangrijk dat je geen druppeltje pure olie op je pas geverfde kast laat vallen, want de verf laat zo los.


Ik begon ermee voor Izzy, onze hond die heel snel jeuk heeft. Eerst het wasmiddel en toen ook de allesreiniger. Je hebt er weinig van nodig waardoor je lang toekomt. Het is normaal geworden al die middelen te gebruiken.


Maar als je zou zeggen: pak eens een chemisch middel dat hormoonverstorend is, slecht voor je immuunsysteem en slecht voor de ontwikkeling van die kleine breintjes (en je eigen brein) .. zeg ik: dankjewel, ik heb iets beters🍃


Ik heb een leuk boekje dat ik je zo kan sturen, en binnenkort komt er iets heel leuks aan met de thieves!

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Hulp vragen

Comments


bottom of page