top of page

Recept voor gifvrije wasmiddel

Sinds mijn heftige migraineaanvallen ben ik gaan focussen op een gezondere leefstijl. Wat wel en niet goed voor me is. Een balans te vinden. Te kijken waar ook een hoop andere klachten vandaan komen. Je kleding draag je een hele dag op je huid. Los van alleen al de toxische geurende stoffen, neemt je huid deze stoffen ook op. Onze hond Izzy heeft een allergie; dus ook voor haar was het een goede keuze om giftige middelen te vermijden.


Zo kwam ik op de thieves wasmiddel. Het leek best prijzig voor een fles, maar deze fles is zó geconcentreerd dat je altijd teveel gebruikt. Dus verdunnen en nog wat extra toevoegingen. Met dit recept ben je zelfs goedkoper uit dan voorheen, dus helemaal niet duur!


Ik stelde m'n mix maken uit dus de fles was niet zo vol meer waardoor ik het in 2 flessen doe op het filmpje.


Het recept:

1 fles thieves wasmiddel

2 lege flessen

3 dopjes thieves householdcleaner

2 flessen demineraliseerd water

3 eetlepels baking soda

10 druppels olie per fles


Maken:

Verdeel eerst de fles over 3 flessen. Voeg vervolgens 1 dopje householdcleaner per fles toe zodat je was nog schoner uit de machine komt! 1 lepel baking soda, 10 druppels olie en afvallen met gedemineraliseerd water.


Purification is enorm lekker bij de was. Peppermint vind ik ook lekker. De lavendel is ook een optie. Deze zitten allemaal in de starterkit. Deze keer had ik en fles met purification en tea tree. Let wel op! Voeg er een goede kwaliteit olie aan toe. Heel veel olien zijn toxisch en als de prijs te mooi is om waar te zijn doe je er jezelf helaas alleen maar tekort mee. Wanneer er nog maar 5% olie inzit en derest toxisch is mag dit helaas wel als essentiele olie verkocht worden.


Bij young living weet ik altijd dat het een 100% zuivere olie is waarmee ik mijn lichaam ondersteun. Al mijn oliën en mengsels zijn van... Young Living🌿🥰


Wil je nog meer van zulke recepten? Binnenkort is er een superleuke online workshop! Stuur me een berichtje voor info of aan te melden. Voor de snelle beslisser, zodat het complete pakket nog bij jou afgeleverd kan worden!


Via tiktok en Instagram deel ik ook de video's die bij de posts horen
5 weergaven0 opmerkingen
bottom of page