top of page

Van geen leven - naar leven

Een tijd geleden raakte ik in een migraine piek. Migraine heeft altijd verschillende redenen, maar hoe lang ik ook al letterlijk 'pauze' had, ik kwam er gewoon niet uit. Het voelde zo uitzichtloos. Ik kon gewoon helemaal niks hebben.


Ik heb altijd al een prikkelbaar brein, (dat trouwens ook superveel voordelen heeft) en zal daar meer over gaan delen hoe ik daarmee omga en hoe ik ontprikkel.


Maar het grootste wat ik veranderde was mijn levensstijl. Het is heel belangrijk wat ik eet, en ik gooide alle chemische middelen weg. Ik bekijk letterlijk wat er mijn lichaam 'binnenkomt'. Ook verdiepte ik mijn in essentiele oliën en wat deze allemaal doen. De migraine is met 95% afgenomen. Ik ben zooo dankbaar en blij!

Los van mijn klachten zijn er nog zoveel andere 'vage' klachten die je krijgt van het gebruik van chemische middelen. Vandaag de dag krijgt ons lichaam evenveel toxische stoffen binnen als onze voorouders in een half jaar. Terwijl ons lichaam precies hetzelfde werkt. En als wij klachten hebben.. Pakken we vaak naar nog meer chemische stoffen om dit te maskeren, waardoor het lichaam alleen maar slechter gaat functioneren. Zo ging het tenminste bij mij, want nood breekt wet.


Heel blij om nu te kunnen zeggen, het kan écht anders!


Ik ga jullie meenemen in hoe wij het deden en er komen binnenkort hele leuke dingen aan!

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Hulp vragen

Comentários


bottom of page